Servicii de contabilitate

 

Colegii din departamentul contabilitate sunt acreditati CECCAR si CCF si au cunostinte solide in conducerea contabilitatii pentru diverse tipuri de societati; companii mici si mijlocii si multinationale. Expertiza lor acopera o gama larga de industrii: retail, IT, telecom, pharma, HoReCa, productie, distributie, servicii medicale.

 

Pentru ca vrem sa sustinem antreprenoriatul din Romania, oferim pentru orice start-up servicii contabile GRATIS timp de 12 luni.

 

Va prezentam abordarea noastra si solutiile propuse pentru Serviciile de Contabilitate.

 

 

 

1 Analiza proceselor contabile, solutionarea riscurilor contabile si fiscale

 

Dupa semnarea contractului de confidentialitate, echipa noastra analizeaza si testeaza toate procesele contabile si financiare din cadrul companiei. In urma procesului de analiza, prezentam managementului riscurile contabile si fiscale. De asemenea pregatim un plan pentru solutionarea problemelor aparute.

 

2 Prezentarea situatiilor financiare catre management

 

Stim cat de importante sunt informatiile contabile pentru a lua deciziile corecte. La sfarsitul fiecarei luni prezentam un pachet cu rapoarte financiare catre managementul companiei si proponem masuri pentru imbunatatirea activitatii financiare.

 

3 Pregatirea situatiilor contabile pana pe data de 15 a lunii urmatoare

 

Compania noastra are obligatia sa pregateasca informatiile contabile si declaratiile catre fisc pana in data de 15 a lunii urmatoare astfel incat managementul companiei sa-si poata face o planificare a cash-flow-ului pentru plata taxelor si impozitelor.