Audit financiar

 

Colegii din departamentul audit  sunt acreditati ACCA si CAFR si au experienta bogata in activitatea de audit a companiilor. Majoritatea au lucrat in departamentele de audit din Big4 sau in cadrul departamentelor de control intern.
Compania noastra a dezvoltat o serie de aplicatii contabile si financiare care ne dau posibilitatea de a raspunde solicitarilor intr-un timp foarte scurt.

Va prezentam abordarea noastra si solutiile propuse pentru Serviciile de Audit.

 

1 Rapoarte de audit privind activitatea operationala si financiara

 

Expertii nostri certificati CAFR realizeaza rapoarte de audit, certificand corectitudinea proceselor interne: contabile, fiscale, de control intern. De asemenea in functie de industria in care activeaza compania auditata, propunem managementului companiei un set de proceduri operationale si financiare care vor ajuta compania sa-si atinga obiectivele strategice.

 

2 Rapoarte de due diligence

 

Pentru companiile care doresc sa achizitioneze o companie sau doresc sa atraga un investitor, realizam rapoarte de due diligence. In urma acestor rapoarte prezentam managementului situatia financiara a companiei analizata, impreuna cu riscurile si oportunitatile operationale si financiare.