CFO Network in PRESA

Republica.ro


Prima aplicatie de consultanta fiscala si contabila din Romania

  

 

CFO Network a dezvoltat prima aplicatie de consultanta fiscala si contabila din Romania.

 

http://republica.ro/doi-fosti-corporatisti-au-dezvoltat-prima-aplicatie-de-consultanta-fiscala-si-contabila-din-romania-zva

 

http://www.cfonetwork.ro/index.php?page=selectie-contabilitate

 

Vrei sa afli un raspuns la o intrebare contabila? Vrei sa fii pregatit pentru controalele de la ANAF? Nu stii daca aplici corect legislatia contabila si fiscala?
Compania noastra iti pune la dispozitie, gratis, o aplicatie prin care poti afla foarte usor raspunsurile la intrebarile tale.

 

Cum functioneaza aplicatia CFO Network

 


Aplicatia CFO Network scaneaza automat toate legile fiscale si contabile (Codul Fiscal, Codul Muncii, Codul Vamal, Legi contabile si fiscale publicate in Monitorul Oficial).
Daca aveti o intrebare fiscala sau contabila nu mai trebuie sa cititi toate aceste legi. Noi va oferim raspunsul la intrebare si modul in care se aplica legile.
Foarte usor, nu?

 

De ce sa platesti consultanta catre o firma de contabilitate? Iti oferim gratis informatiile dorite!

 


Apelarea la o firma de contabilitate sau de consultanta, pentru aflarea unui raspuns la o intrebare contabila sau fiscala, de cele mai multe ori are un cost ridicat pentru companie. De asemenea trec zile pana cand se primeste raspunsul dorit, deoarece se pierde timp cu semnararea contractului, intelegerea spetei de catre consultant.
Deoarece dorim sa ajutam cat mai multe firme sa aleaga raspunsurile corecte din punct de vedere contabil si fiscal, am creat o aplicatie web, prin care companiile pot sa afle informatiile dorite intr-un mod simplu si rapid.